Hiányzik a motiváció, hogy elindulj az életmódváltás útján?

Tudjuk, hogy nem könnyű, sokszor buktatókkal teli, de hidd el, mindenképp megéri!
Az első lépés mindig a Tiéd, mégpedig az, hogy dönts és változtass!
A következőben pedig Mi segítünk, hiszen egy dolog biztos az elhatározásod mellett, mégpedig az, hogy az Update módszere mindig is működött, így nálad is működni fog!
Áldozz életed minőségére többet most, mint később gyógyszerekre!

Íme néhány sorstárs története, ami erőt adhat a nehéz pillanatokban.


"2019-ben sok rossz dolog ért.
Bánatevő lettem.
2020 húsvétkor döntöttem úgy hogy elég.
Neki álltam olvasgatni és próbálgattam mi jó a szervezetemnek.
Norbi duci tornára kezdtem el és Rubint Rékának a tornájával folytattam
Mottom:#sohanemadomfel<3 "

Viktória

"2020 (covid) óta fogyasztom az Update termékeket , akkor kezdtem el Réka Alakreform tornáit és szombatonként a közös főzést.
Az eredmény magaért beszél. 12 kiló minusz s rengetek j alakreform barátság! Leírhatatlan büszkeség, hogy ez nekem is sikerült!
Az update finomságokkal nem kell lemondanom a csokiról, a pizzáról de még a süteményekről sem. ízletes, finom ízek.
Kedvencem a kókuszos müzliszelet, imádtam a régi kókusz szeletet, de a hidegkrémporból és levelesből készült krémes is bármikor jöhet, bűntudat és plusz kilók nélkül!
Együtt sikerült! Nem győzök elég hálás lenni mindenért!"

Erika

"Az én fogyási történetem egy bokatöréssel kezdődött.
Ekkor 137 kg voltam. Mivel 6 hét fekvésre voltam "ítélve", nem szerettem volna tovább hízni és a neten rátaláltam a Teletál kiszállításos Update menüre.
Szépen meg is rendeltem minden napra. Akkor még lehetett kapni a keto menüt. Csak azt ettem, semmi mást. 6 hét alatt sikerült 10 kilót leadni.
Ezt gyakorlatilag 0 mozgás mellett, mivel a lábam gipszben volt.
Miután lekerült a gipsz sem álltam le teljesen erről az étrendről és elkezdtem többet mozogni. Eleinte túrázni, próbáltam futni is, de 2-3 km után borzasztóan elkezdett fájni a műtött lábam, így eleinte maradt a túra, úgyhogy a km-t kezdtem növelni.
Miután eltávolították a fémet a bokámból, újra megpróbálkoztam a futással, ekkor már sikerrel. Azért a top futók közé nem sikerült bekerülnöm, valószínűleg soha nem is fogok, de rendszeresen járok különböző futó- és akadályfutó versenyekre, ahol egy jó középmezőnyt általában sikerül hoznom, de volt már azért kilengés pozitív és negatív irányba is. 2 alkalommal már dobogón is állhatam, bár mindkettő csapatverseny volt, úgyhogy nem kizárólag az én érdemem.
Jelenleg 95 kg körül vagyok, tehát 42 kilóval a legnehezebb súlyom alatt."

Péter

"Mindig jellemző volt rám a súlyingadozás. 2021 nyarán úgy éreztem fogynom kell. 92 kg voltam akkor. 6 hónap alatt sikerült az Update segítségével 20 kg-ot fogynom amit azóta is tartok. A mozgás, az divatos öltözködés a munkavégzés a mindennapi teendők könnyűvé váltak. A szorongásom is elmúlt, hiszen a túlysúly produkál ilyen tüneteket. Új igények merültek fel, ismét szeretnék további 5-7 kg- ot veszteni a súlyomból."

Helga

"2017-ben adtam életet a kislányomnak. Sajnos utána elengedtem magam és sokat híztam. Teltek a hónapok, évek, a kislányom nőtt és többet kellett utána menjek, szaladjak. A túlsúly miatt nehezen ment a mozgás. Elhatároztam, hogy megpróbálom az Update diétát. Minden mást terméket elhagytam és lecseréltem a Norbis termékekre. Nagyon hamar tapasztaltam a változást, erőre kaptam és nem tudtam abbahagyni. 1 év alatt 25kg-tól sikerült megszabadulnom. Mindenkinek csak ajánlani tudom "

Kitti

"A második terhességem után nagyon sok plusz súly felszaladt és nem éreztem jól magam. 7 hónap alat 25 kg feleslegtől szabadultam meg."

Dalma

"4 éve kezdtem az életmódváltást. Ti inditottatok el. -30kg van mögöttem, mára kevesebb vagyok mint leány koromban. Nálunk sajnos bezárt az UPDATE üzlet, csalodott voltam az elején, de aztán kinyilt a világ az életmódváltás előtt. Ma már az egeszséges táplálkozás a fontos. Hetente 3* sportolok 40-60 percet. Futni is elkezdtem ami régen mumus volt, imádom e fajta fáradságot és a méreganyag távozásnak még jobban is esik mint az aerob vagy a súlyzós edzés. Egeszségügyi problémám még nem volt, de már nem is lesz!!! Tudom mit kell tennem. Mentálisan változtam nagyot. Kezdek UFÓ lenni ;) . Mégegyszer ezer hála nektek."

Violetta

"Meglett a legnagyobb karácsonyi ajándékom, -27 kg-ot sikerült leadnom! 2023. január 2-án kezdtem. A két kép között 1 év különbség van."

Nikoletta

"Mára elértem a kitűzött célom 90%-át. Meglett a -27 kiló 1 év alatt. Köszönöm Norbi Update! Sosem gondoltam volna, hogy ez nekem menni fog. Ami nagyon kell az az akaraterő és a kellő kitartás, főleg mikor nem mozdul a mérleg egy pár hétig! Aki nem mert eddig belevágni annak bátran merem mondani, hogy sosem késő elkezdeni. Négy számmal kisebb ruhát vásárolni leírhatatlan érzés."

Mónika

"Soha nem késő elkezdeni! IR mellett lassabban indult meg a fogyás, de akkor sem szabad feladni! Köszönöm Rékának és Norbinak!"

Henrietta

"Magas vércukorszint, nagy túlsúly miatt kezdtem el. Soha sem éheztem és beleszerettem a rendszerbe, életmódba. Amikor nem volt ötletem rendeltem is az ételeket. Kb.3 hét után elkezdődött a fogyás, ami nem állt meg. Összesen 35 kg-ot fogytam. Semmilyen gyógyszert nem kell szednem, a vérképem, mint egy csecsemőé és nem utolsó sorban teljes ruhatár csere, önbizalom járult a fogyás mellé. Most már tudok tornázni is, amit ki nem hagynék. Eddig nem szerettem kövéren még megmozdulni sem. Hálás vagyok Norbinak, hogy sikerült amitől kislány korom óta szenvedek: megszabadulni és a legfontosabb tartani a súlyt! Köszönöm Nektek!"

Edina

"2019 januárjában kb 100 kg-t mutatott a mérleg. Fel sem tűnt mekkora lettem,csak amikor a húgom megjegyezte, hogy jól összeszedtem magam.Irodai munkát végzek napi 8 órában,ami még jobban segítette a kilók rakodását. Elkezdtem még abban a hónapban a változtatást.Elhagytam a finomított szénhidrátokat, burgonyát, tésztát, kenyeret. Lecseréltem keto kenyérre, tésztára. Sok hús, zöldség került a tányéromra. Mentek le a kilók. Kb 8 hónap alatt 25 kg minusz lett. Egy évig nem mozdult a mérleg, pedig ugyanúgy ettem, szénhidrátcsökkentett termékeket. Aztán 2020 novemberében rászoktam a mozgásra. Elkezdtem futni. Ma már biciklizem hosszabb távon. Még van feleslegem is, de idővel minden jó lesz. Eddig kb 30 kg minusznál járok.Kedvencem a Norbi epres croissant (bár az már nem kapható)pizzagolyó,lepények, hideg krémporok és a fitt burger ."

Csilla

"Két gyermek édesanyja vagyok. A szülések természetes módon átalakították a testemet és a kilók is felszaladtak rendesen. 2020-ban a COVID mizériában gondoltam egy nagyot és arra jutottam, hogy a bezártságban nem depressziós leszek, hanem az energiámat inkább olyanra fordítom, amire az évek során nem jutott idő... Magamra. Akkortájt kezdődtek Réka online tornái és én teljesen fanatikussá váltam. Tornák után pedig azon gondolkodtam, hogy amiért "megszenvedtem" a torna alatt az nehogy már az étkezéseken csússzon el. Ekkor kezdtem megreformálni az étkezésem az Update termékekkel. Most már lassan négy éve cukormentese és szénhidrát csökkentett életmódot folytatok mindenféle erőlködés és lemondás nélkül, sőt ez lett nekem már a természetes. Az ízlelésem/ízérzékelésem is teljesen átalakult. Nem tudok elég hálás lenni mind az Alakreformnak mind pedig az Updatnek!!"

Alexandra

"Egész fiatal korom óta küzdöttem a súlyommal.Rengeteg édességet és cukros üdítőt fogyasztottam. Sokszor voltam nagyon rosszul a cukrom miatt, fejfájás szédülés,és állandóan aludtam volna.Aztán az egyik ilyen rosszullét után elhatároztam magam hogy életmódot váltok. Ez volt 2022 március 1-én, és 2022 március 2.-tól kezdtem a fogyokúrámat. Akkor valami megváltozott bennem, tisztán emlékszem arra a napra! Azt bánom,hogy ilyen sok idő kellett hozzá,hogy észhez térjek, de az elért eredmény a lényeg. "

Anett

"Az én történetem 2018 december 31.-re nyúlik vissza! Beugrottam akkori munkahelyemre a kollégákkal koccintani és az én telefonommal készítettünk egy fotót. Otthon megnéztem és elszörnyedtem, akkor mondtam azt itt ennek vége kell legyen, 2019 január 2.-án 132 kg-mal elindultam az úton, nagyon akartam, hittem is meg nem is, mert addig többnyire csak a pénztárcám fogyott a csodaszerek vásárlásától, de én nem. Az update termékeinek köszönhetően, tulajdonképpen azt ettem amiket szeretek, csak a hozzávalókat cseréltem update-re. 1 év -40 kg-ot hozott, egy új embert, egy teljesen új életszemléletet. 2020 áprilisában megismertem a párom, akivel már a kapcsolat elején elhatároztuk, hogy babát szeretnénk. A fogyásnak köszönhetően sikerült a baba, 2022 június 2.-án megszületett a kisfiúnk, én a sikerben még nagyobb sikerként könyvelem el, hogy a terhesség alatt is update szerint étkeztem és alig 13 kg-ot híztam, amit pár héttel a szülés utánra le is adtam, jelenleg 80 kg körül mozgok, ami már önmagában csodálatos, de a legnagyobb álmom 70-75 kg lenne. Idén ezt céloztam meg és az eddigiek alapján úgy gondolom jók az esélyeim. "

Ágota

"Mindig is erős alkatú voltam, viszont a fogyás nehezen ment. De rátaláltam a szénhidrát diétára ezen belül is az Update termékekre. Elkezdtem eszegetni, finomak voltak. Aztán pár hónap után éreztem, hogy nagyok a ruháim. Ezen felbuzdulva folytattam a diétát. Könnyű volt, mert a Norbis termékekben szuper kevés a szénhidrát. Végül elértem -17 kilót úgy, hogy szinte nem is mozogtam. Mostmár elkezdtem beépíteni a mindennapjaimba egy kis mozgást is."

Karola

"Sajnos egy nagyon személyes tragédia történt 2019-ben velem és másokkal ellentétben én a stressz hatására híztam. A pandémia alatt kezdtem tornázni, amikor Réka elkezdte a tornákat adni online. Hatalmas segítség volt lelkileg és testileg is. A változás kihozott a mély depresszióból. Miután rendszeressé vált az edzés és a termékeket is elkezdtem fogyasztani, újra tudtam örülni is, hiszen látványos volt a változás. Sikerélmény, önbizalom és egészség. Én ezt köszönhetem az Update-nek, Norbinak és Rékának."

Lizzy

"Az Update nekem már kétszeres sikersztori. 2012-ben a második kislányom születésekor (30 éves voltam) rádöbbentem, hogy szülés után kőkemény súlyfelesleg maradt rajtam, több hét eltelte után sem akartak mozdulni. Így hát az Update-et találtam lehetséges megoldásnak. Elkezdtem az étrendemet átállítani, az ebédemet rendszeresen a teletáltól rendeltem és nagyon élveztem, hogy hétről hétre olvadtak le a kilók koplalás nélkül. Desszertet is választottam magamnak minden napra az Update-től, mint egy jutalmat, hogy ma is megcsináltad. Kb. 5 hónap elteltével 80 kilóról 58 kilóra sikerült fogynom, heti 3x edzőtermi látogatással. A súlyomat tartottam addig, amíg kiköltöztünk Ausztriába. Ott nem sikerült hozzájutni az Update termékekhez és hiába figyeltem a táplálkozás minőségére, rakódtak a kilók szép lassan. Majd 2020-ban ismét várandós lettem (38). Szülés után pár héttel döbbenten álltam a tükör előtt - 86 kg-ot mutatott a mérleg. Ismét az Update-hez fordultam és futni kezdtem heti 3-4x - sosem szerettem futni, így nagyon kis távokkal kezdtem, de végül a sikerélmények végett egyre több kedvem volt a cél eléréséhez. Az Update termékeket online vásároltam, a menüt én készítettem el minden nap frissen. 62 kg lett a végeredmény 6 hónapon belül. Elégedett voltam, vagyok, hisz a 172 cm magasságomhoz ez egy ideális testsúly, úgy gondolom. Azt gondolom semmi sem lehetetlen, de kitartás nélkül nincs eredmény. Minden fejben dől el - a csoda mi magunk vagyunk, a csodákban pedig hinni kell."

Bernadett

"46 évesen, 3 gyerek szülése után sok felesleges kilótól szerettem volna megszabadulni. Az Update keto menüjét választottam. 5 hónap alatt fogytam 20 kg-ot sikerült fogynom, mindezt könnyedén . Mindenkinek ajánlom az Update ételeket!"

Zsóka

"Mindössze 17 éves voltam, amikor megismerkedtem az update világával, számtalan más módszer kudarcba fulladása után. Tudományos ismeretem nem sok volt a témában, azonban azt tudtam, hogy nem szeretnék salátaleveleken élni, jó ízeket szeretnék érezni. Ennek kapcsán is bizonyított az update: finom és működik. Ha csak egy aprócska tanácsot adhatok azoknak, akik az út előtt állnak: tudd, a változás egy folyamat, de stabil folyamat! Ne mondj le a finom ételekről, ne kínozd magad feleslegesen! Ha 17 évesen nekem sikerült, Neked is fog! Azóta 23 éves, boldog Nő vagyok, és az alakommal elégedett vagyok! Hosszú szenvedés után szeretem végre, amit látok a tükörben, szeretek mosolyogni, csinosan öltözni, nyáron szoknyát hordani. Megéri! A legfontosabb pedig: nem rettegek elmenni egy orvosi szűrésre, hogy vajon meddig lesz képes működni a szívem, vagy éppen a vérnyomásom, cukrom milyen értéket mutatna. Ugyanis az egészségemet kaptam vissza, és lehetősét arra, hogy így éljek még hosszú évtizedeken át."

Lili

"A túlsúly megnehezítette a mindennapjaimat. Az egészségemre is nagyon rossz hatással volt. Nagyon örültem, hogy rátaláltam a Norbi diétára, megkönnyítette a helyzetemet. A szénhidrát számlálással sikerült fogynom és a termékek is finomak voltak. A Norbi duci tréninget együtt csináltuk a gyerekekkel. Most sokkal jobban érzem magam. Köszönöm szépen a segítséget. "

Diana