RENDELÉS LEADÁSÁNAK HATÁRIDEJE

  • Heti rendelés
    Faxon vagy futárnál: a tárgyhetet megelőző hét csütörtök 15 óráig,
    interneten: pénteken 16 óráig
  • Pótrendelés / lemondás / adatmódosítás:
    A szállítást megelőző munkanap 12 óráig

Minimális rendelési összeg: 350 Ft/nap

Amennyiben megrendelésed értéke eléri egy címre a heti 7.000 Ft-ot, igény esetén a megrendelés időtartamára mikrohullámú készüléket biztosítunk számodra.

SZÁLLÍTÁS

A szállítás díjtalan, az árak tartalmazzák a csomagolási költséget és az ÁFA-t.

A beérkezett megrendeléseket hétköznapokon 13 óráig szállítjuk ki.

Cégünk aTicket Restaurant, Posta Paletta és Erzsébet-utalvány meleg étkezési utalványokat, SZÉP kártyát és Erzsébet-utalvány Plusz Kártyát (Étkezési-zseb) fogadja el fizetőeszközként.

Ezen felül még lehetősége van OTP Cafeteria kártyával is fizetni. Amennyiben OTP Cafeteria vagy SZÉP kártyával kíván fizetni, kérjük jelezze előre a területi képviselőnknél.

RENDELÉS LEMONDÁSA

Megrendelésének lemondását a szállítást megelőző munkanap 12 óráig tudjuk elfogadni, kizárólag írásban (faxon, a területi képviselővel eljuttatva, e-mailben vagy internetes oldalunkon keresztül).

Interneten keresztül a következőképpen lehet ételt lemondani: miután bejelentkezett weboldalunkra, kiválasztja azt a hetet, melyről szeretne ételt lemondani. Az étel megrendeléséhez hasonlóan itt is a (+/-) jel állításával (ebben az esetben a (-) jelet használva) lehet beállítani, hogy hány darabot szeretne a megrendelt ételből lemondani. Vagy a billentyűzettel is beírható a lemondani kívánt mennyiség, fontos azonban, hogy a szám elé írjon mínusz (-) jelet. Miután beállította a mennyiségeket, a "Rendelés véglegesítése" gombra kattintva küldje el a megrendelést, ami ebben az esetben mínuszos tétel lesz, tehát lemondásnak minősül. A lemondásról a regisztrált e-mail címre visszaigazolást küldünk. A lemondás értékét futárunk tudja visszaadni vagy jóváírni, jóváíráshoz a következő rendelés leadásakor kérjük, a készpénzes fizetési módot válassza.

BIZTONSÁGOS TECHNOLÓGIA

Ételeinket az UNIO-s szabványok szerinti gyorshűtéses eljárással tesszük biztonságosan szállíthatóvá (tartósítószer használata nélkül).

CSOMAGOLÁS

Egyszer használatos, mikrohullámú készülékben melegíthető dobozokban kerül kiszállításra az étel. Kérjük, az ételeket hűtőben tárold, és fogyasztás előtt alaposan melegítsd fel! A dobozok lebomló műanyagból készülnek, tisztított állapotban a szelektív hulladékgyűjtőkbe helyezhetőek.


ÉTELEINK ÉS A FELHASZNÁLT ALAPANYAGOK MENNYISÉGE

Leves:4 dl
Főzelék:4 dl
+ feltét hús (nyers állapotban)6-8 dkg
Hús (nyers állapotban):14-16 dkg
Köret:20-25 dkg


Az étlapon található Nettó tömeg tájékoztató jellegű. Az ételek valós súlyai az étlapon feltüntetettől konyhatechnológiai okok miatt kis mértékben eltérhetnek.

Az étlapon feltüntetett tápértékek tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek a kiírtaktól a konyhatechnológiai eljárásból adódóan eltérhetnek!

A csonthéjas gyümölcsöket tartalmazó ételeinkben magvak, a hal alapanyagú ételeinkben pedig halszálkák fordulhatnak elő, ezért kérjük, hogy ezen ételek fogyasztásakor legyenek figyelemmel.

Az egészségtudatos táplálkozás jegyében natúr húsos ételeinket zsírral készítjük.

Az Európai Parlament és Tanács 1169/2011/EU rendelete alapján édesítőszerekkel készült ételeink nevében ezentúl feltüntetjük ezt az összetevőt. Ételeink megszokott jellegét, ízét és minőségét a változás nem érinti, továbbra is ugyanolyan kiváló alapanyagokból készülnek!

ÖSSZETEVŐK, ALLERGÉNEK, TÁPÉRTÉKEK

Ételeink összetevőiről, allergénjeiről és számított tápértékeiről részletes tájékoztatást az étlapon az 'info' gomb megnyomásával talál.


Szállí­tási területek:

Munkanapokon 8-16 óráig
Tel / Fax:06 1 460 - 3663
Faxközpont:06 27 54 - 2754
Telenor:06 20 460 - 3663
T-mobile:06 30 460 - 3663
Vodafone:06 70 460 - 3663
E-mail:info@update1.hu


Megrendelésed eljuttathatod hozzánk faxon, weboldalunkon vagy területi képviselőinken keresztül.

Észrevételeidet, kérdéseidet a velemeny@update1.hu email cí­mre várjuk.

Adatvédelem
Ügyfélszolgálat: Tel / Fax: 06 1 460-3663
Faxközpont: 06 27 54-2754 | Telenor: 06 20 460-3663
T-Mobile: 06 30 460-3663 | Vodafone: 06 70 460-3663
Az ételeket forgalmazza a Teletál Ételfutár Kft. Megrendelésedet eljuttathatod hozzánk faxon, weboldalunkon vagy területi képviselőnkön keresztül..