Hiányzik a motiváció, hogy elindulj az életmódváltás útján?

Tudjuk, hogy nem könnyű, sokszor buktatókkal teli, de hidd el, mindenképp megéri!
Az első lépés mindig a Tiéd, mégpedig az, hogy dönts és változtass!
A következőben pedig Mi segítünk, hiszen egy dolog biztos az elhatározásod mellett, mégpedig az, hogy az Update módszere mindig is működött, így nálad is működni fog!
Áldozz életed minőségére többet most, mint később gyógyszerekre!

Íme néhány sorstárs története, ami erőt adhat a nehéz pillanatokban.


"2019-ben sok rossz dolog ért.
Bánatevő lettem.
2020 húsvétkor döntöttem úgy hogy elég.
Neki álltam olvasgatni és próbálgattam mi jó a szervezetemnek.
Norbi duci tornára kezdtem el és Rubint Rékának a tornájával folytattam
Mottom:#sohanemadomfel<3 "

Viktória

"2020 (covid) óta fogyasztom az Update termékeket , akkor kezdtem el Réka Alakreform tornáit és szombatonként a közös főzést.
Az eredmény magaért beszél. 12 kiló minusz s rengetek j alakreform barátság! Leírhatatlan büszkeség, hogy ez nekem is sikerült!
Az update finomságokkal nem kell lemondanom a csokiról, a pizzáról de még a süteményekről sem. ízletes, finom ízek.
Kedvencem a kókuszos müzliszelet, imádtam a régi kókusz szeletet, de a hidegkrémporból és levelesből készült krémes is bármikor jöhet, bűntudat és plusz kilók nélkül!
Együtt sikerült! Nem győzök elég hálás lenni mindenért!"

Erika

"Az én fogyási történetem egy bokatöréssel kezdődött.
Ekkor 137 kg voltam. Mivel 6 hét fekvésre voltam "ítélve", nem szerettem volna tovább hízni és a neten rátaláltam a Teletál kiszállításos Update menüre.
Szépen meg is rendeltem minden napra. Akkor még lehetett kapni a keto menüt. Csak azt ettem, semmi mást. 6 hét alatt sikerült 10 kilót leadni.
Ezt gyakorlatilag 0 mozgás mellett, mivel a lábam gipszben volt.
Miután lekerült a gipsz sem álltam le teljesen erről az étrendről és elkezdtem többet mozogni. Eleinte túrázni, próbáltam futni is, de 2-3 km után borzasztóan elkezdett fájni a műtött lábam, így eleinte maradt a túra, úgyhogy a km-t kezdtem növelni.
Miután eltávolították a fémet a bokámból, újra megpróbálkoztam a futással, ekkor már sikerrel. Azért a top futók közé nem sikerült bekerülnöm, valószínűleg soha nem is fogok, de rendszeresen járok különböző futó- és akadályfutó versenyekre, ahol egy jó középmezőnyt általában sikerül hoznom, de volt már azért kilengés pozitív és negatív irányba is. 2 alkalommal már dobogón is állhatam, bár mindkettő csapatverseny volt, úgyhogy nem kizárólag az én érdemem.
Jelenleg 95 kg körül vagyok, tehát 42 kilóval a legnehezebb súlyom alatt."

Péter

"Mindig jellemző volt rám a súlyingadozás. 2021 nyarán úgy éreztem fogynom kell. 92 kg voltam akkor. 6 hónap alatt sikerült az Update segítségével 20 kg-ot fogynom amit azóta is tartok. A mozgás, az divatos öltözködés a munkavégzés a mindennapi teendők könnyűvé váltak. A szorongásom is elmúlt, hiszen a túlysúly produkál ilyen tüneteket. Új igények merültek fel, ismét szeretnék további 5-7 kg- ot veszteni a súlyomból."

Helga

"2017-ben adtam életet a kislányomnak. Sajnos utána elengedtem magam és sokat híztam. Teltek a hónapok, évek, a kislányom nőtt és többet kellett utána menjek, szaladjak. A túlsúly miatt nehezen ment a mozgás. Elhatároztam, hogy megpróbálom az Update diétát. Minden mást terméket elhagytam és lecseréltem a Norbis termékekre. Nagyon hamar tapasztaltam a változást, erőre kaptam és nem tudtam abbahagyni. 1 év alatt 25kg-tól sikerült megszabadulnom. Mindenkinek csak ajánlani tudom "

Kitti

"A második terhességem után nagyon sok plusz súly felszaladt és nem éreztem jól magam. 7 hónap alat 25 kg feleslegtől szabadultam meg."

Dalma

"4 éve kezdtem az életmódváltást. Ti inditottatok el. -30kg van mögöttem, mára kevesebb vagyok mint leány koromban. Nálunk sajnos bezárt az UPDATE üzlet, csalodott voltam az elején, de aztán kinyilt a világ az életmódváltás előtt. Ma már az egeszséges táplálkozás a fontos. Hetente 3* sportolok 40-60 percet. Futni is elkezdtem ami régen mumus volt, imádom e fajta fáradságot és a méreganyag távozásnak még jobban is esik mint az aerob vagy a súlyzós edzés. Egeszségügyi problémám még nem volt, de már nem is lesz!!! Tudom mit kell tennem. Mentálisan változtam nagyot. Kezdek UFÓ lenni ;) . Mégegyszer ezer hála nektek."

Violetta

"Meglett a legnagyobb karácsonyi ajándékom, -27 kg-ot sikerült leadnom! 2023. január 2-án kezdtem. A két kép között 1 év különbség van."

Nikoletta

"Mára elértem a kitűzött célom 90%-át. Meglett a -27 kiló 1 év alatt. Köszönöm Norbi Update! Sosem gondoltam volna, hogy ez nekem menni fog. Ami nagyon kell az az akaraterő és a kellő kitartás, főleg mikor nem mozdul a mérleg egy pár hétig! Aki nem mert eddig belevágni annak bátran merem mondani, hogy sosem késő elkezdeni. Négy számmal kisebb ruhát vásárolni leírhatatlan érzés."

Mónika

Update logo

Termékeket helyeztél a kosárba. Biztosan el kívánod hagyni az oldalt?

Ha elhagyod az oldalt, a kosár tartalma elveszik.Biztosan el akarod hagyni az oldalt?

Megnézem a kosarat Ablak bezárása