Joghurtos zöldbabfőzelék, édesítőszerekkel, Stefánia vagdalt
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
679.7 kcal
123.6 kcal
2,821.5 KJ
513.0 KJ
Zsír, amelyből
47.6 g
8.7 g
telített zsírsavak
9.2 g
1.7 g
Szénhidrát, amelyből
27.4 g
5.0 g
cukor
5.0 g
0.9 g
rost
15.7 g
2.9 g
Fehérje
27.6 g
5.0 g
Só
6.6 g
1.2 g
Nettó súly:
550 g
Összetevők:
zöldbab (28%), ivóvíz, sertéscomb (10%), lisztkeverék (glutén) (6%), napraforgóolaj,
vöröshagyma, tejföl, joghurt (tej, joghurt kultúra), főtt tojás (tojás, étkezési
sav:citromsav), étkezési só, tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), tojássárgája
lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), fokhagyma, ecet (erjesztett ecet, etanol), sertészsír,
édesítőszer (szukralóz, stevia, étkezési sav:citromsav, tartósítószer:kálium-szorbát), tej,
margarin (növényi olajok és zsírok (növényi eredetük:(pálma, repce, napraforgó, len)),
emulgeálószerek:zsírsavak mono- és digliceridjei, étkezési só, tartósítószer:kálium-szorbát),
élesztő, adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez (szójaliszt, lisztjavító szerek:
aszkorbinsav, enzim (glutén)), fűszerek
Allergének:
Tojás, Mustár, Zeller, Glutén, Szója, Tej