Az Update

Amit az Update ételekről tudni érdemes

Update Low Carb logo
Update Low Carb logo
Update Low Carb logo
Egyél jól, legyél jól!
Egyél jól, legyél jól!

Az update nem csupán egy étrend, hanem egy komplett, s folyamatosan követendő életmód, amelynek azonban nem alapkövetelménye az önsanyargatás és az asztal örömeiről való lemondás. Ezen új élet és szemléletmód teljessé tételéhez ad fontos segítséget Update étlapunk kínálata.

Attól, hogy egy étel kevesebb szénhidrátot tartalmaz, azaz LOW CARB, még nyugodtan lehet finom! Schobert Norbert és Rubint Réka, az Update és az Alakreform megalkotói folyamatosan felügyelik, hogy ételeink tökéletesen illeszkedjenek az általuk megálmodott életmódba. Update fogásainkat mindig dietetikus ellenőrzi, és hagyja jóvá.

Széles Update választék

Naponta két különböző levesből, desszertből és kilencféle főételből válogathatsz. Ezen kívül kétfogásos Alakreform menüt és háromféle egész napos menüt is rendelhetsz tőlünk. Ha kényelmesebb megoldást keresel, válaszd öt napra szóló, heti 2 étkezéses menüinket, amelyeket kedvezményes áron rendelhetsz meg.

Ha szeretnéd, hogy az update táplálkozással járó teendők - receptek, hozzávalók, bevásárlás, elkészítés terhe - teljes mértékben lekerüljön a válladról, akkor válaszd az egész heti, azaz hét napra szóló, 4 étkezéses menüt.

Mindig igyekszünk kedves Megrendelőink igényét, véleményét, visszajelzéseit figyelembe venni, kínálatunkat ennek megfelelően alakítani, frissíteni, akár bővíteni.

Schobert Norbert, az Update módszer szellemi atyja és Rubint Réka az Alakreform életmód neves képviselője a garancia arra, hogy az általunk összeállított és elkészített ételek tökéletesen illeszkednek az általuk megálmodott életmódba.

Mit kell tudni az update menüről?

Update 1 kód

Fogyasztását egész nap ajánljuk, normális, kellemes, ésszerű mértékben. Az ételek nem tartalmaznak általunk hozzáadott cukrot. A sütemények, tészták, nokedlik készítéséhez szénhidrátcsökkentő liszt keveréket használunk, ez tulajdonképpen főleg növényi proteineket és értékes rostokat jelent.

Update 2 kód

Kis mértékben tartalmazhatnak barna rizst, igazi burgonyát. Szénhidrát tartalmuk egy adagban 70 gramm feletti. Ebédidőben még belefér az étrendbe, de kifejezetten jót tesznek sportolás előtt 1,5-2 órával, vagy fizikai munkavégzés idejére.

Update 3 kód

Olyan hozzáadott cukrot tartalmazó, magas liszt tartalmú ételek, amelyek feldolgozott, finomított szénhidrátokban gazdagok.

Tulajdonképpen egyszerű szénhidrátok, finomított cukrot, normál lisztet használnak hozzá. Étlapunk nem tartalmaz ilyen ételt! Nem kell éhezni, napi 3-4 alkalommal nyugodtan lehet enni. Javasoljuk a napi félóra sportolást, de nem feltétlenül a fogyás, hanem az általános kiváló egészségi és lelkiállapot megőrzéséhez!

Az Update nem egy kúra, hanem életmód, így alkalmazását, betartását egész életen át javasoljuk. Minél több embertársunkat törekszünk megnyerni egy tudatosabb életmódnak, amely hozzájárulhat az elhízás, a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek elleni küzdelemhez.

Áldozz életed minőségére többet most, mint később gyógyszerekre!

Sok sikert!

Ön termékeket helyezett a kosarába. Biztosan el kívánja hagyni az oldalt?

Megnézem a kosarat