Amit az Update ételekről tudni érdemes

Az update nem csupán egy étrend, hanem egy komplett, s folyamatosan követendő életmód. Ezen új élet és szemléletmód teljessé tételéhez ad fontos segítséget Update étlapunk kínálata.

Naponta két különböző levesből, desszertből és kilencféle főételből válogathat mindenki kedvére.

A kényelmesebb megoldást választók részére, öt napra szóló heti 2 étkezéses menüt biztosítunk, amelyet ha teljes egészében megrendel, akkor kedvezményes áron jut hozzá.

Akik szeretnék, hogy az update táplálkozással járó teendők receptek, hozzávalók, bevásárlás, elkészítés - terhe teljes mértékben lekerüljön a vállukról, azoknak egy egész heti, azaz hét napra szóló, 4 étkezéses menüt kínálunk.

Mindig igyekszünk kedves Megrendelőink igényét, véleményét, visszajelzéseit figyelembe venni, kínálatunkat ennek megfelelően alakítani, frissíteni, akár bővíteni.

Schobert Norbert, az Update módszer szellemi atyja és Rubint Réka az Alakreform életmód neves képviselője a garancia arra, hogy az általunk összeállított és elkészített ételek tökéletesen illeszkednek az általuk megálmodott életmódba.

Ügyfélszolgálat: Tel / Fax: 06 1 460-3663
Faxközpont: 06 27 54-2754 | Telenor: 06 20 460-3663
T-Mobile: 06 30 460-3663 | Vodafone: 06 70 460-3663
Az ételeket forgalmazza a Teletál Ételfutár Kft. Megrendelésedet eljuttathatod hozzánk faxon, weboldalunkon vagy területi képviselőnkön keresztül..