Tájékoztató

Kedves Megrendelőnk, Érdeklődő,
a KONYHA és a KISZÁLLÍTÁS biztonságosan, zavartalanul működik tovább, ha szükséges RENDELÉSI CÍMED MÓDOSÍTHATÓ, ÁTKÉRHETŐ!!

Pár fontos gondolat, intézkedés ezen folyamatokhoz -

Mára mindenki tudja, a vírusfertőzések kockázatának csökkentésének egyik leghatékonyabb módja a megfelelő higiénia fenntartása. Az alapos kézmosáson és arcunk érintésének elkerülésén túl, a kockázatot tovább csökkenthetjük azzal, ha kerüljük a nagy forgalmú, leginkább zárt tereket.

A kialakult helyzetben érdemes mind kevésbé boltokba, élelmiszer áruházakba, bevásárlóközpontokba, piacokra látogatni.
Mára az ételkiszállítás nem csak a legkényelmesebb, hanem a legbiztonságosabb ételbeszerzési lehetőség is a többi alternatívához képest, amelyet az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) is preferál.

Rendelj nyugodtan, kényelmesen otthonodba ízletes, egészséges készételeket, szinte az ország egész területére szállító konyhánktól, kínálatunkból. A tőlünk rendelt kész élelmiszereket, péksüteményeket higiénikus, zárt csomagolásban, dobozokban kerülnek kiszállításra.
Konyhánkon, pékségünkben és természetesen a kiszállítás minden szakaszában folyamatosan ellenőrizzük, biztosítjuk a biztonságos élelmiszer-előállítás és kezelés feltételeit!

A koronavírus COVID-19 - járványra tekintettel, az amúgy is roppant szigorú előírásainkat, már jóval korábban felülvizsgáltuk és tovább szigorítottuk!
Tettük ezt annak érdekében, hogy a biztonságos élelmiszer-előállítás, kiszállítás, valamint vállalatunk zavartalan működése, a mostanra kialakult helyzetben is garantálhassuk.

  Hogyan teszi a Teletál még biztonságosabbá az ételek elkészítését és kiszállítását?

 • Valamennyi munkatársunk soron kívüli, kiemelt oktatásban részesült a koronavírus fertőzéssel, annak elkerülésével kapcsolatban, valamint az életbe léptetett szigorúbb előírásokról.
 • Minden munkatársunkat haladéktalanul 2 hetes karanténra utasítunk, aki külföldön járt az elmúlt hetekben, vagy időközben magáncélból külföldre látogat.
 • Folyamatosan ellenőrizzük munkatársaink egészségi állapotát. Bárminemű betegségre utaló tünet esetén azonnal felfüggesztjük a munkavégzés alól, mindaddig, míg orvos keresőképes állapotát nem igazolja.
 • Élelmiszeripari üzemként dolgozóinknak szigorú higiéniai előírásokat kell betartania, de most ezeket is tovább szigorítottuk. Minden konyhai dolgozónak a szükséges kézmosásokon túl, óránként kell kezet mosnia, fertőtlenítenie.
 • A termelőterületeken történő tartózkodás idejére, minden dolgozónak kötelező a szájmaszk használata. Vállalatunk teljes területén beszüntettük a kézfogásos köszönést.
 • A takarítószemélyzet folyamatosan fertőtlenít minden olyan felületet, amellyel a dolgozók kezükkel érintkezésbe léphetnek.
 • Beszálló partnereink, partnerüzemeink ellenőrzését a korábbiakhoz képest is tovább szigorítottuk.
 • Konyhánkon a legtöbb alapanyag, amelyet az ételek készítésénél használunk, leginkább Magyarországról származik és a forgalmazóknál ezekből már most nagy mennyiségű készletek vannak felhalmozva.
 • Termelőterületeinkre jogosult dolgozóinkon kiviül, más személyek (pl karbantartók) kizárólag vezetői engedéllyel, kísérettel és a fenti előírások maradéktalan betartásával léphetnek be.
 • Minőségirányítási osztályunk 10 munkatársa, éjjel - nappal folyamatosan ellenőrzi az előírások betartását. Vezetőink naprakész kapcsolatban vannak a hatóságokkal, szükség esetén azonnali intézkedéseket léptetnek érvénybe.
 • Valamennyi futár kollégánkat nagy hatékonyságú kézfertőtlenítővel láttunk el, amelynek használata részükre kötelező.
Bízunk benne, hogy eddigi munkánkkal elnyert bizalmát megőrizzük a továbbiakban is, kiszállításra kerülő ételeinkkel mérsékelhetjük a vásárlással töltött időd, ezzel is csökkentve a fertőzés veszélyét, terjedését.

Vigyázzatok Magatokra, ha tudtok, maradjatok otthon!

Ön termékeket helyezett a kosarába. Biztosan el kívánja hagyni az oldalt?

Megnézem a kosarat