Június harmadik vasárnapja az Édesapák napja.

Néhány éve már Magyarországon is hagyomány, az Amerikából induló és világszerte közkedvelt ünnep, amikor is Az Édesanyákat követve az Édesapákat ünnepeljük meg.

Miért is maradnának ki a családfők, hiszen szülőként ugyanolyan megbecsülést érdemelnek. Fordítsuk, hát figyelmünket természetesen a mindennapok mellett ezen a kiemelt napon is az Édesapákra, Nagypapákra vagy a Keresztapukákra!

Hogy az Apák, Papák, Nagypapák se maradjanak ki a sorból, az Update idén egy héten át napi egy extra húsfeltéttel készült főétellel Apás fogásokkal kedveskedik a családfenntartókról.

Extra hús feltéttel készült fogásaink gondoskodnak róla, hogy extrán tele tállal ünnepeljük az édesapákat.

Apukád szeret enni és szereti a finom, fogásokat, de megválogatja, hogy mi az, ami belefér az étrendjébe? Vagy egyszerűen csak te szeretnéd, hogy kicsit jobban odafigyeljen magára és arra, hogy mit eszik, hogy ideális maradjon a súlya! itt a nagyszerű lehetőség, hogy most egész héten át kényeztesd őt igazi finom falatokkal! A legjobb az egészben, hogy mialatt ti minőségi időt tölthettek együtt mi megfőzünk a héten neki.

Válogass az Apás hétre étlapunk oldalunk U9-es sorban lévő EXTRA húsfeltéttel készült ételeiből, hogy érezhesse, hogy neki van a legjobb dolga a világ összes Apukájából!