Start Up

Kezdj életmódváltásba a Start Up egész napos menüvel, amely a KETO alapjaira épül és túlsúlyos vagy jelentősen túlsúlyos fogyasztóknak ajánljuk, illetve azoknak, akik csak pár kilótól szeretnének megszabadulni, de eddig nem diétáztak.

A négy étkezésből álló étrend, amely a jelentősen csökkentett szénhidráttartalom révén segít a látványos fogyás beindításában, kétféle változatban érhető el. Kiváló választás a KETO életmódot követőknek, illetve azoknak, akik korábban az U18 kínálatát fogyasztották

Az U16-os menüt elsősorban hölgyeknek ajánljuk, mivel a 3 kis adagos étel mellett, minden nap 1 finom KETO desszert is megtalálható benne.

Az U17-es menüt elsősorban férfiaknak ajánljuk, illetve azon hölgyeknek, akik igénylik, hogy ebédre egész adagot étkezhessenek, mivel ebben az összeállításban 1 teljes adagos étel szerepel, mellette 3 kis adagos étel. KETO desszertet, eltérően az U16-tól, itt hetente 3-4-szer fogyaszthatsz, a többi napokon pedig esetleg finom, fűszeres uzsonnát ropogtathatsz.

A két menü az egyes napokon tetszés szerint váltogatható, variálható egymással. Abban az esetben, ha a fogyókúra megkezdésekor úgy érzed, túlságosan drasztikus számodra, akkor két héten át rendeld a Keep Up menüt, mivel ezzel meg tudod alapozni életmódváltásod és könnyebben tudsz Start Up-ra váltani. De ha szívesebben ennél még egy desszertet, maradj a Start Up-nál és rendelj mellé étlapunkról. A Start Up menü fogyasztása minimum négy hétig ajánlott, egészen addig, amíg a kívánt súlyt el nem éred!

Keep Up

Alkalmas arra, hogy a Start Up menü fogyasztására felkészítse a szervezetet, illetve hogy a kívánt eredmény elérését követően a testsúlycsökkenést lassítsa, a súlyt megtartsa. Sportolóknak és inzulin rezisztenciához is ajánlott, mert szénhidrát mennyisége megegyezik az orvosi ajánlásokkal. A négy étkezésből álló étrend két változatban érhető el.

Az U18-as menüben, az U16-hoz hasonlóan, 3 kis adagos étkezés van, mellé minden nap 1 update desszertet kínálunk.

Az U19-es menü, az U17-hez hasonlóan, minden nap 1 egész adagos ételt tartalmaz, mellé további 3 kis adagos étkezés tartozik. Hetente 3-4 alkalommal, ízletes update sütemény is jár.

Abban az esetben, ha úgy érzed, számodra a Keep Up étrend túlságosan drasztikus, javasoljuk, hogy az étlapon található kínálatból rendelj magadnak maximum 10 pont erejéig további 1 kiegészítő étkezést.

FONTOS!

Bármely menü megrendelése esetén, lehetőség szerint mindennap fogyasszunk el legalább 3 liter folyadékot - lehetőség szerint szénsavmentes vizet.   A megfelelő folyadékfogyasztás biztosítja az optimális vérnyomást és vérkeringést.  Részt vesz az emésztési és felszívódási folyamatokban, tápanyagok szállításában, salakanyagok kiválasztásában és további egyéb pozitív élettani hatása van. Amennyiben időd és energiád lehetővé teszi, heti minimum 3 alkalommal sportolj, mozogj. Tetszés és igény szerint bármit, hiszen minden perc, amit tested és izomzatod átmozgatásának szentelsz, további sikerekhez, élményekhez segít megjelenésed, álom éned eléréséhez.

Jó étvágyat, eredményes életmódváltást kívánunk!Tovább az Update étrend kínálatra