Kelkáposzta-főzelék, Stefánia vagdalt
Nutriment content:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
516.2 kcal
93.9 kcal
2,156.2 KJ
392.0 KJ
Zsír, amelyből
24.7 g
4.5 g
telített zsírsavak
5.0 g
0.9 g
Szénhidrát, amelyből
36.7 g
6.7 g
cukor
6.8 g
1.2 g
rost
13.8 g
2.5 g
Fehérje
29.8 g
5.4 g
Só
6.6 g
1.2 g
Nettó súly:
550 g
Összetevők:
kelkáposzta (35%), ivóvíz, sertéscomb (10%),
vöröshagyma (4%), lisztkeverék (glutén), főtt tojás
(tojás, étkezési sav:citromsav), napraforgóolaj,
kukoricakeményítő, étkezési só, tojásfehérje lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), fokhagyma, tojássárgája lé
(tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), sertészsír,
margarin (növényi olajok és zsírok (növényi
eredetük:(pálma, repce, napraforgó, len)),
emulgeálószerek:zsírsavak mono- és digliceridjei, étkezési
só, tartósítószer:kálium-szorbát), tej, élesztő,
adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez (szójaliszt,
lisztjavító szerek: aszkorbinsav, enzim (glutén)),
fűszerek
Allergének:
Mustár, Zeller, Glutén, Tojás, Szója, Tej