Laktózmentes menü

Az Update1 kínálatában újdonságként megjelenő laktózmentes menüt azoknak ajánljuk, akik laktóz érzékenyek, de szeretnének az Update életmód elvei szerint élni és étkezni.

A laktózmentes kínálat egy főétel, egy desszert és a megújult U18 menü sort tartalmazza. Az ételek kizárólag Update alapanyagokból készülnek, tehát low carb ételekről van szó! Update lisztet, édesítőszert használunk, így ezen ételek esetében is ugyanazt a megszokott házias ízvilágot biztosítjuk, mint a többi Update ételnél. A laktózmentes ételeket az U11-es és az U15-ös sorban részben külön is megrendelheted, azonban az U18-as sort rendelve, az étrendet hétfőtől vasárnapig, napi háromszori étkezéssel biztosítjuk Neked, így teljes mértékben levesszük a főzés gondját a válladról.

Fontos azonban tudnod, hogy 100% mentességet sajnos ezen termékeink esetében sem tudunk biztosítani, mert ételeink egy üzemben készülnek más, laktózt azonban tartalmazható ételünkkel.Ön termékeket helyezett a kosarába. Biztosan el kívánja hagyni az oldalt?

Megnézem a kosarat