Vajas-gyömbéres, fehérboros pácban sült tőkehalfilé spárgával, friss rozmaringos sült újburgonya
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
549.9 kcal
98.2 kcal
2,320.4 KJ
414.4 KJ
Zsír, amelyből
10.7 g
1.9 g
telített zsírsavak
3.3 g
0.6 g
Szénhidrát, amelyből
65.1 g
11.6 g
cukor
4.4 g
0.8 g
rost
2.4 g
0.4 g
Fehérje
41.7 g
7.4 g
Só
14.3 g
2.6 g
Nettó súly:
560 g
Összetevők:
újburgonya (40%), fekete tőkehal (28%), spárga (14%), fehérbor (6%), fokhagyma, citromlé
(citromlé, étkezési sav:citromsav, tartósítószer:kálium-szorbát), étkezési só, citrom, olívaolaj, rozmaring,
margarin (növényi olajok és zsírok (növényi eredetük:(pálma, repce, napraforgó, len)),
emulgeálószerek:zsírsavak mono- és digliceridjei, étkezési só, tartósítószer:kálium-szorbát), vaj, fűszerek
Allergének:
Tej, Hal